İSTANBUL / 8 Temmuz () - Pegasus Hava Yolları, filosuna yeni katacağı uçağını 'hayalindeki tatili' çizen kız çocuğunun resmi ile giydirecek ve uçağa kızın ismini verecek.

yeni satın aldığı uçaklara çalışanlarının yeni doğan kız çocuk isimlerini veren Pegasus, bu kez, düzenlediği "Dünyanın En Güzel Hediyesi" adlı yarışmayı kazanan kızın adını verecek ve uçağı kızın birinciliği kazanan resmiyle giydirecek.

Yarışma kapsamında 'Hayalindeki Tatili' resme döken 3-10 yaş arası kız çocukları, jüri değerlendirmesi sonucu kazanan ismin çizdiği resim Boeing 737–800 uçağının yeni giysisi olacak ve aynı zamanda uçağa ismini de verecek.

Kızının 'Hayalindeki Tatil' resminin 'Dünyanın En Güzel Hediyesi'ne dönüşmesini isteyenler, resmi 8 Eylül 2014 tarihine kadar http://www.dunyaninenguzelhediyesi.com internet adresine yükleyerek yarışmaya katılabilecekler.

Başkanlığı'nı Uzman Psikolog Sinem Olcay Kademoğlu'nun yaptığı jüri ise, yaşları 5 ile 7 arasında değişen Ece Özdilek, Derin Demiriş, Sevde Nİl Demir, Beren Karaman ve Selin Susin'den oluşuyor.

(FOTOĞRAFLI)