TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ. tarafından düzenlenen 'Bursa Otoshow 2013', 5-10 Kasım tarihleri arasında klasik ve son model araçları, otomobil tutkunları ile buluşturacak. Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, bu yıl Türkiye’nin en büyük Otoshow’unun Bursa’da düzenleneceğini belirterek, "Fuara özgü cazip kampanyalar ve fiyatlar olacak. Otomobil almak isteyenlerde fuarı beklemeli" dedi.
Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ. ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliği ile gerçekleştirilen 'Bursa Otoshow 2013' Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. 4 Kasım’da Vip açılışı gerçekleştirilecek fuar öncesi basın toplantısı yapan Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın otomotiv sektöründeki tüm ilgiyi Bursa’ya çevireceğini belirtti. Fuarın iki yıl öncesine göre yüzde 25 büyüyerek, 4 ayrı salon ve fuaye alanında gerçekleştirileceğini kaydeden Ersözlü, 2011 yılında 122 bin 490 olan ziyaretçi sayısını 150 bine ulaştırmayı hedeflediklerini vurguladı. Sektördeki ünlü markalar ve son model araçların sergileneceğine dikkat çeken Ersözlü şöyle dedi:
"Bursa, bölgedeki otomotiv sektörünün kalbi. Yan ve ana sanayiinin merkezi konumunda. Bu yüzden Türkiye’de bu yıl düzenlenen otoshow fuarlarının en büyüğü burada gerçekleşecek. Fuarda 64 marka yer alacak ve 200 araç stantlarda sergilenecek. Bursa’daki bölge bayilerinin satışları da önemli boyutta etkilenecek. Fuara özgü cazip kampanyalar ve fiyatlar olacak. Otomobil almak isteyenlerde fuarı beklemeli. Otomotiv tutkunları için 35 bin TL’den başlayıp 1 milyon TL’ye ulaşan fiyatlarda araçlar bulunacak. 7’den 70’e herkesi bekliyoruz."
ÜNLÜ MANKENLER KATILACAK
Klasik otomobiller ve son model araçların yan yana geleceğini söyleyen Ersözlü, Honda CRV 1.6 Dizel ve Citroen C4 yeni Grand Picasso modellerinin de Bursa lansmanlarının ilk kez yapılacağını ifade etti. Elif Ece Uzun, Tatsyana Tsvikevic, Ece Günsel, Şebnem Schaffer gibi ünlü mankenlerin bulunacağı fuar boyunca dans gösterilerinin yapılacağını kaydeden İlhan Ersözlü, sabah 09.00’dan gece 22.00’ye kadar açık kalacak olan fuara girişlerin hafta içi 7,5 TL, hafta sonu 10 TL olacağına dikkat çekti. Ersözlü, öğrenciler için girişlerin ücretsiz olacağı fuarın, bereketli ve bol satışlı geçmesini diledi.