ORHANGAZİ Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ORSİAD) geçen hafta yapılan genel kurul toplantısında seçilen yeni yönetimi ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını da gerçekleştirdi. Yeni isimlerin de yer aldığı yönetimde, Banu Balar Erdoğan başkan yardımcısı seçilirken, Sadettin Ünver ise saymanlığa getirildi. ORSİAD'ın yeni başkanı Erol Hatırlı ise eğitim ve sağlık başta olmak üzere Orhangazi'ye katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

ORSİAD'ın geçen hafta yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yönetime seçilen Erol Hatırlı, Banu Balar Erdoğan, Ali İhsan Aydınoğlu, Cenan Celepci, Engin Cindoruk, Sadettin Ünver ve Ömer Faruk Kuşçulu'dan oluşan yeni yönetimi ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını da gerçekleştirdi.
Erol Hatırlı'nın başkanlığa oy birliği ile kabul edildiği ilk toplantıda başkan yardımcılığı görevine Banu Balar Erdoğan seçilirken, derneğin muhasip üyeliğine de Sadettin Ünver seçildi.
ORSİAD Başkanı Erol Hatırlı, dernek olarak yaptıkları çalışmaları daha da ileriye taşımayı istediklerini belirterek, "ORSİAD bugüne kadar ilçenin başta eğitim ve sağlık olmak üzere birçok alanında büyük katkıları olan bir kuruluş. Yeni yönetim olarak bizler bu yöndeki çalışmalarımızı devam ettireceğiz. ORSİAD olarak büyümemizi de sürdürebiliriz. Bu konuların tümünü yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte yapacağımız istişareler ve çalışmalar sonucunda yönlendireceğiz" dedi. HB/ (FK), (Fotoğraflı)