GAZİANTEP Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen 'Mesleki Eğitimde Hayat Boyu Öğrenme' projesi kapsamında düzenlenen Düz Dikiş Makineciliği eğitimini tamamlayan 20 kursiyere sertifikaları törenle verildi.
Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'nde düzenlenen sertifika törenine, Gaziantep Vali Yardımcısı Nusret Çakıroğlu, Birlik Başkanı Ömer Küsbeoğlu, İşkur Müdür Yardımcısı Rıza Alper ile sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Ömer Küsbeoğlu, birçok işsize kurs imkanı sağlandığı ve istihdam yaratıldığını söyledi. Gaziantep'in istihdam sıralamasında 5'inci şehir olduğunu anlatan Küsbeoğlu, "Türkiye genelinde en çok istihdam oluşturan 5'inci şehir olmamız bize gurur vermektedir. Eğitimlerimizin ve istihdam oranlarımızdaki artışların devam edeceğini inancımız tamdır" dedi.
Vali Yardımcısı Nusret Çakıroğlu ise projelerin istihdam alanında büyük başarılara imza attığını Valilik olarak benzer çalışmalara desteklerinin süreceğini kaydetti.
Yapılan konuşmaların ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.