-  KÜÇÜK ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ ve uzman kadrosu, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KTSO) düzenlediği seminerde bir araya geldi.
Seminerin açılışında konuşan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, oda üyelerine KOSGEB'in imkanlarından mutlaka faydalanılması gerektiği ve özellikle yeni girişimciler için bunun bir fırsat olacağını kaydetti. Güncü, Karacabey'in KOSGEB desteklerinden aldığı payın arzu edilen seviyeye ulaşmasını temenni ettiklerini söyledi.
KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ ise 69 ilde, 76 Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 52 temsilcilik ve 31 Teknoloji Geliştirme Merkezi ile hizmet eden KOSGEB'in, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) yönelik destek ve hizmetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. KOSGEB Uzmanları ise daha sonra sağladıkları destekler ile ilgili bilgi verdi.
Yapılan sunumların ardından KTSO Başkanı Naci Güncü, KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ' a katılımları için bir tablo hediye etti. AF/ (FK), (Fotoğraflı)