KONYAALTI Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) dün yapılan olağan genel kurulu sonrasında göreve gelen yeni yönetim, Su Hotel'de düzenlenen 4'üncü yol gecesinde üyeleriyle biraraya geldi.
Ümit Altıner başkanlığındaki yönetim kurulunun davetine, KONYSİAD üyesi işadamları katıldı. Enstrüman kullanmadan müzik yapan Vokaliz grubunun sahne aldığı gecede, KONYSİAD kurucu başkanı İlhami Kaplan birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerini plaketle ödüllendirdi.
4 yıl önce bir hayal kurarak yola çıktıklarını anlatan İlhami Kaplan, KONYSİAD'ın kuruluşunun yeni başkan Emin Altıner'in doğum günü ve Antalyaspor'un kuruluş yıldönümüne denk gelen güzel bir tesadüf olduğunu anlattı.
KONYSİAD'ın bugün 50'nin üzerinde üyesiyle birbirine sevgiyle bağlandığını belirten Ümit Altıner ise Konyaaltı'nın gelişmesi yönünde yetkili tüm makamlarla diyalog içerisinde olacaklarını, Konyaaltı'nın gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini açıkladı. Daha önceki yönetim kurulunda da görev alan Ümit Altıner, 4 yıldır birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerinin her birine yazdığı şiirleri okudu. (FOTOĞRAFLI)