KAYSERİ () - KAYSERİ Ticaret Odası, (KTO) üyeleri için online ödeme sistemi kurdu. Üyelerin vergi numarası ve üye sicil numaraları ile sisteme ödeme yapabilecekleri bildirildi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yeniden yapılandırılan internet sitesi üzerinden artık online ödeme yapılabildiğini söyledi. Gelişen ve değişen dünyada kurum ve kuruluşların daha iyi hizmet verebilmek teknolojiyi yakından takip etmeleri gerektiğini belirten Hiçyılmaz, "Üyelerimiz artık odaya gelmelerine gerek kalmadan üstelik taksit seçenekleri ile online ödeme yapabilecekler. Üst düzey güvenliğe sahip 'Online Ödeme' sistemimizi üyelerimiz gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Üstelik sistem 3D güvenlik ve SSL gibi uluslararası güvenlik kurallarına uygun olarak hazırlanıp üyelerimizin hizmetine sunulmuştur" dedi.

İnternet sitesinin akıllı telefon ve tabletlere uyumlu olduğunu da anlatan Hiçyılmaz, online ödeme sisteminin odanın internet sitesinde bulunan online işlemler butonu altında bulunan alanlara üye sicil numarası ve vergi numarasıyla ödemenin yapılabildiği bildirdi.

MÖ (OE) (FOTOLU)