KAYSERİ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ahmet Hasyüncü, olası ekonomik krizle ilgili endişelerini dile getirirken, "2008- 2009 yılında ortaya çıkan krizle birlikte OSB’de yaklaşık 10 bin kişinin işine son verildi.  Umarım, şu günlerde yaşadığımız krizde de bu gibi sorunları yaşamayız" dedi  
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya gelen OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü, dünyada ve ülkede yaşanan krizlerin sanayicileri de olumsuz etkilediğini vurguladı. Hasyüncü şunları söyledi:
"2008- 2009 yılında ortaya çıkan krizle birlikte OSB’de yaklaşık 10 bin kişinin işine son verildiğini ifade ettik. Umarım, şu günlerde yaşadığımız krizde de bu gibi sorunları yaşamayız. Çünkü döviz kurunda yaşanan artış hepimizi etkiliyor. Maliyetler artıyor." Kayseri’de 217 bin 375 sigortalı elemanın, 52 bin 900’ünün OSB’ye ait olduğunu da ifade eden Hasyüncü, şöyle konuştu:
"Daha önce böyle bir araştırma yapmamıştık. Bu kez bu yönde bir değerlendirme yaptık. Kayseri’de sigortalı olan 52 bin 900 kişi Organize Sanayi Bölgesi’nden. Emekliler ve aileleri de eklendiğinde bu rakam 60 binin üzerinde. Biz ortaya çıkan bu rakamdan dolayı mutluyuz."