YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu, Taşköprü Belediyesi Sabun Çiçeği Kursu'nu ziyaret etti.

Kadın Girişimciler Kurulu ilk olarak Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan'ı makamında ziyaret etti. Kurul Başkanı Süheyla Uzuneser, Taşköprülü kadınlara sağladığı imkanlardan dolayı Ertan'a teşekkür ederek, plaket takdim etti. Ertan da Uzuneser'e hediye takdim ederek, kadınlara eğitim ve kurs gibi etkinlik talepleri konusunda destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ertan ile birlikte Taşköprü Belediyesi Sabun Çiçeği Kursu'nu ziyaret eden Kadın Girişimciler Kurulu, gördükleri sabun çiçeklerine hayran kaldı. Uzuneser, girişimcilik ve destekler konusunda kursiyerlere bilgi verdi. KOSGEB ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişici olmak konusundaki desteklerini anlatan Uzuneser, kursiyerlerin gözlerinde girişimcilik ışığını gördüğünü belirtti. Uzuneser, her konuda destek olacaklarını da belirtti. Kursiyerler de katıldıkları kurs bitiminde sertifika verilmesi konusunda destek isteyerek merak ettikleri konularda sorular sordu. Sabun çiçeği üretimi ve satışı yapan kadın girişimciler Neşe Yılmam ile Refiye Balkaya çalışmaları konusunda bilgi verdi.

Ziyarete Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zuhal Karakoyun, Neşe Yılmam, Tijen Evcin, Seda Erkorkmaz, Refiye Balkaya, Meltem Engin ve Seyhan Bakkal da katıldı. SG/ (FK), (Fotoğraflı)