DÜNYANIN yeni bir süreçten geçtiğini söyleyen Bursa Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MODSİAD) Başkan Yardımcısı Tamer Bulut, "Bu günlerde yeni pazarlar ayrı bir önem taşıyor. İSMOB da bunun için kaçırılmayacak bir fırsat" dedi.

Türk mobilyasının dünyaya açıldığı İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), yurt içi ve yurt dışından ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanıyor. Mobilya sektörünün nabzını tutacak olan İstanbul Mobilya Fuarı 2014'ün verimli geçeceğini belirten MODSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Bulut, dernek olarak fuarı desteklerini kaydetti. Fuarların özellikle yeni pazarlar bulmak için çok önemli fırsatlar olduğunu ifade eden Bulut, MODSİAD üyelerinin de yurt içi ve yurt dışı sektör fuarlarını takip ettiklerini ve deneyim ve tecrübelerini paylaştıklarını söyledi.

Geleceğin ev ve ofis mobilyası konseptlerinin sergileneceği fuarda hem ziyaretçi, hem de katılımcı olmanın önemine değinen Bulut, "Ev mobilyası konusunda dünyanın sayılı fuarları arasına giren İSMOB'a ofis de eklendi. Mobilyada ve ofis mobilyasında ürün tasarımı, boyutlar, renkler, detaylar, fonksiyonellik, konfor, kalite, farklılık, mekana uygunluk ve imaj adına yeni yaklaşımları sunması beklenen İSMOB 2014, katılımcıların verimliliğini de en üst düzeye taşıyacağını düşünüyoruz. Dünyanın yeni bir süreçten geçtiğini hepimiz görüyoruz. Bu karmaşık ortamda aynı pazarlara bağımlı kalmak imkansız. Ne zaman, nerede, ne olacağını bilemez duruma geldik. Bu önemli günlerde yeni pazarlar ayrı bir önem taşıyor" dedi. ST/ (FK), (Fotoğraflı)