BURSA merkezli faaliyet gösteren 'Kafkas' markası ile dünyaya kestane şekeri yediren Kafkas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 73 yaşındaki Atilla Tatveren, son yolculuğuna uğurlandı. Gündüz fabrika çalışanları için tören düzenlenirken, Ulucami'de ikindi vaktinin ardından kılınan cenaze namazından sonra Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Önceki gün sabaha karşı evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Kafkas Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tatveren, İzmir Yolu üzerindeki üretim tesislerinde tören düzenlendi. Eşi Mesude Tatveren, oğulları Ali ve Alpaslan Tatveren, kızı Aslı Acar ile aile yakınlarını hazır bulunduğu törende fabrika çalışanları aileye taziyede bulundu.
Atilla Tatveren'in cenazesi daha sonra Ulucami'ye getirildi. Cenaze namazına Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Spor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, işadamları Mustafa Çağlar, Levent ve Ömer Kızıl'ın yanı sıra çok sayıda seveni katıldı.
Cenaze namazının kılınmasının ardından Tatveren'in cenazesi, Hamitler Kent Mezarlığı'ndaki aile mezarlığına defnedildi.
Kafkas'ın büyümesinde büyük pay sahibi olan ikinci kuşak yönetici Atilla Tatveren, uzun yıllar kestane şekeri ve çeşitlerinin geliştirilmesinde önemli rol oynadı. Kestane şekeri ile anılan Bursa'nın dışında bayiliklerin verilmesinde de pay sahibi olan Atilla Tatveren, markalaşma yolunda da önemli adımlar attı.