TÜRK Telekom'un desteğiyle düzenlenen 'İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu' etkinliklerinin ilki Gaziantep'te yapıldı.
Türk Telekom, dijital dönüşümün sunduğu avantajları Anadolu'daki şirketlere aktarılmasını desteklemek üzere ana sponsorluğunu üstlendiği 'İPZ Anadolu' etkinliklerinin ilk durağı Gaziantep oldu. İPZ Anadolu'nun Gaziantep'te yapılan etkinliğinde, uzman konuşmacılar katılımcılara yeni teknolojiler ve geleceğin iş modelleri hakkında bilgi aktardı. İnteraktif pazarlama alanındaki gelişmelerin, e-ticaretin, reklamcılık ve dijital yayıncılığa tüm ayrıntılarıyla ele alındığı etkinliğe, Gaziantep ve çevresinde faaliyet gösteren şirketler katıldı.
Etkinlikte, katılımcılara 'hedef kitleyi tanımak, doğru kitleye, doğru mecrada, doğru bütçeyle ulaşmak, internet reklamcılığı, yerel medya, sosyal medya, doğru marka stratejisi' gibi konu başlıkları etrafında bilgiler sunuldu. Türk Telekom Güney-2 Bölge Müdürü Mehmet Bektaş, dijital dünyanın yeni olanaklarını insanların hizmetine sunmak için çalıştıklarını dile getirdi. Bektaş, "Halkımızın ihtiyaç duyduğu iletişim hizmetlerini ülkemizin dört bir köşesinde en iyi şekilde sunmak için çalışıyoruz. Türk Telekom olarak kendimizi, kurumsal müşterilerimizin 'teknoloji ortağı' olarak konumlandırıyoruz" dedi.
Türk Telekom'un bu doğrultuda İPZ Anadolu etkinliklerine ana sponsor olarak destek verdiğini belirten Bektaş, şunları söyledi:
"İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nin bölgemizdeki KOBİ'ler başta olmak üzere tüm işletmelere değer katacağına, interaktif pazarlama alanındaki fırsatların Anadolu'da doğru bir şekilde anlatılmasının da ülkemizin ekonomik kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz."
Toplantıda sunum yapan Türk Telekom Kurumsal Pazar Yönetimi Direktörü Aykut Erdinç ise, dijital dönüşümü ve bu sürecin getirdiği avantaj ve fırsatları anlattığı konuşmasında, Türk Telekom'un kurumsal müşterilerine sunduğu yenilikçi çözüm ve servisler hakkında bilgi verdi.
Bu yıl ilki düzenlenen ve 'Dönüşüm ve Uyum' temasıyla gerçekleştirilen İPZ Anadolu'nun Gaziantep'ten sonra, İzmir, Kayseri, Denizli ve Konya'da gerçekleştirileceği öğrenildi.