İZMİT(Kocaeli), ()- GÖLCÜK'te Yeniköy Fabrikası'nı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açan Ford Otosan, çalışanlarını ödüllendirdi. Üstün başarılı bulunan 130 çalışan aldıkları ödüllerin yanı sıra aileleriyle birlikte Didim'de 1 hafta otelde tatile gönderilecek.
Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen '3'üncü Ford Otosan Yıldızları' Ödül törenine, Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticileri katıldı. Başarılı çalışanlarını tanıma, takdir etme ve başarıyı ödüllendirme amacı ile hayata geçirilen 'Mavi Yakalı Çalışan Ödüllendirme Sistemi' ile yapılan değerlendirmeler sonucu belirlenen 131 Ford Otosan çalışanına ödülleri Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ve Ford Otosan yöneticileri tarafından verildi. 'Ford Otosan'ın Yıldızları'na ayrıca, aileleriyle birlikte Türk Metal Sendikası'nın Didim Resort Oteli'nde 'Herşey dahil' bir haftalık tatil hediye edildi.
Ödül töreninde  konuşan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, bir önceki yıla göre ödülü hakeden çalışan sayısında yüzde 60 artış olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: 
"Ödüllendirme kriterlerimize uygun çalışan sayımızın artması ve aldığımız olumlu görüşler bizi son derece mutlu ediyor. Bu yıl 130 çalışanımızı ödüllendirdik. Çalışanlarımızı onlara destek olan aileleriyle birlikte ödüllendiriyoruz. Ford Otosan'ın başarısının arkasında çalışanlarının kaliteli, titiz ve özverili emekleri var. Türkiye otomotiv sektöründe 12 yıldır aralıksız lider olarak, kırılması güç bir rekora çalışanlarımızla birlikte imza atıyoruz."   
Ödül törenine katılan Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener de yaptığı konuşmada, Ford Otosan'ın işçinin emeğinin ödüllendirilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

OU,CS(MB/İD) (FOTOĞRAFLI)