ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin seçimli genel kurulunda mevcut başkan Halil Emirdağlı yeniden seçildi.
Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 48'inci seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Halik Emirdağlı ve Murat Yılmaz'ın listeleri yarıştı. Divan Başkanlığına Göller Bölgesi ve Isparta Kooperatifi Başkanı Ahmet Turhan, Başkan Vekilliğine Muratpaşa Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Burdur Kooperatif Başkanı Metin Sipahi seçilirken, Katip Üyeliğine ise Osmankalfalar Köyü Muhtarı Ali Önal ve DP İlçe Başkanı Ahmet Gökalp seçildi. Murat Yılmaz'ın Divan Başkanlığı'na önerdiği Galip Memioğlu kabul edilmedi.
DEĞİŞİM VAKTİ GELDİ
Divanın oluşturulmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Gelir gider tablosu, bilanço ve tahmini bütçe oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda konuşan adaylardan Murat Yılmaz, "Artık kan değiştirme ve tazelenme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Bu düşünceyle aday oldum" dedi. Başkan Emirdağlı ise “Beni buraya siz getirdiniz. Atama yoluyla gelmedim. Sizler getirdiniz sizler indirirsiniz" dedi. Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut başkan Halil Emirdağlı yeniden başkan seçildi.
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi şu isimlerden oluştu:
Yönetim Asil Üyeler Halil Emirdağlı (Başkan), Osman Çöpelli, Ahmet Ümit Ertuğrul, İbrahim Destici, Musa Şeref. Yönetim Yedek Üyeler ise Cafer Genç, Mehmet Sabancı, Fehmi Kuzu ,Ali Akman,Hüseyin Arı. Denetleme Kurulu Asil Üyeler İlhami Çivitçi,Mehmet Erken. Denetleme Kurulu Yedek Üyeler Ünal Şengün ve Mustafa Kızıllı. (FOTOĞRAFLI)