YALOVA’da elektronik ürünler satan zincir mağazanın açılışında, fiyatlarda yüzde 30 oranında indirim uygulanacağını duyanlar, uzun kuyruk oluşturdu.
Vatan Bilgisayar, ülke genelindeki 86’ncı mağazasını Yalova’da açtı. Yalova Atatürk Bulvarı üzerindeki 950 metrekare alanda hizmet verecek mağazanın açılışı nedeniyle fiyatlarda uygulanan yüzde 30 oranındaki indirimi duyanlar uzun kuyruklar oluşturdu. Açılış törenine firmanın  Genel Müdürü Hasan Vatan da katıldı. Açılış öncesi personel ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Vatan, “Türkiye’nin dört bir yanında mağaza açmaya devam ederek hızlı büyümemizi sürdürüyoruz. Bugün Yalova’daki ilk mağazamızı hizmete açarak 86 mağazaya ve 150 bin metrekare alana ulaştık. 2013 yılını 46 kentte, 100 mağaza ile tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
Personeline seslenen Hasan Vatan, bir ayda 8 mağaza açarak muhtemelen Türkiye rekorunu kırdıklarını belirterek, “Hedefimiz 12’nci ayda 12 mağaza açmak. Fiyatlarımızın yanında hizmet ile de farkımızı göstermeliyiz. Müşteriler bizim adeta akrabamız. Bir akrabanız mağazaya geldiğinde nasıl hizmet ediyorsanız tüm müşterilerimize o şekilde hizmet edin. Burası aslında sizin mağazanız. Diğer yerlerde olduğu gibi burada da Yalova’nın kralı inşallah biz olacağız. En çok satışı yapan, en çok müşteriyi mutlu eden inşallah biz oluruz” diye konuştu.
KAMPANYADAKİ ÜRÜNLER BİR SAATTE TÜKENDİ
Konuşmanın ardından mağazanın kapıları müşterilere açıldı. Televizyondan cep telefonuna, masaüstü bilgisayardan notebook'a, fotoğraf makinesinden mutfak aletlerine kadar 15 bin çeşit ürünün bulunduğu mağazada kampanyalı ürünler bir saatte tüketildi.