İSTANBUL, 5 Eylül () - DenizBank, dünyada 60’tan fazla ülkeden katılımcının yarıştığı, küresel ölçekte itibarlı ödül organizasyonlarından Stevie Awards tarafından düzenlenen “International Business Awards”’da 3’ü altın 6’sı bronz olmak üzere 9 ödül kazandı.

DenizBank’tan yapılan açıklamaya göre, bankanın teknoloji şirketi Intertech ve DenizBank aday gösterildikleri kategorilerde altın ödülün sahibi olurken, DenizBank Müşteri İlişkileri Yönetimi, Organizasyon ve Dijital Kuşak Bankacılığı Grupları da 6 farklı kategoride bronz ödüle layık görüldü.

DenizBank ve Intertech’in Stevie Awards 2014’te Altın Stevie kazanan uygulamaları, "Yılın En Yenilikçi Ürün ve Hizmeti, Yılın En Yenilikçi Ürün ve Hizmeti ve Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri Takımı" olarak açıklandı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Stevie Awards gibi uluslararası iş dünyasının kalbinin attığı bir organizasyonda 3’ü altın toplam 9 ödüle layık görülmek hepimizi mutlu eden ve gururlandıran bir tabloyu ortaya koyuyor. Çalışma azmimizi daha da artıran, bu güzel başarıda emeği geçen tüm ekibimizi gönülden kutluyorum" dedi.