ELEKTRONİK eşya mağazası Darty, Türkiye’deki 29’uncu mağazasını Manisa'da açtı. Açılışa özel indirimler nedeniyle kapıda kuyruk oluştu.
İngiltere merkezli teknoloji mağaza zinciri Darty, Manisa’da ilk mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılış nedeniyle düzenlenen kampanyada dizüstü bilgisayardan beyaz eşyaya, LCD/plazma televizyonlardan cep telefonuna kadar birçok ürün açılışa gelen Manisalılarla buluştu. İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar sabahın ilk saatlerinden itibaren mağaza önünde kuyruk oluşturdu.
Mağaza kapılarının açılmasıyla birlikte Manisalılar bir saat içinde açılışa özel indirimli ürünleri tüketti. Ege Bölgesi’ndeki beşinci mağazasını açan Darty, Manisa ile beraber İstanbul dışındaki mağaza sayısını 16’ya çıkardı.
Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5 binden fazla ürünün uygun fiyatlarla satın alınabileceği Darty, İstanbul, İzmit, İzmir, Ankara, Antalya, Adapazarı, Konya, Çorlu, Mersin, Hatay, Balıkesir, Bursa ve Gaziantep’ten sonra Merkez Efendi Mahallesi, 8 Eylül Cadddesi, Numara 177-A adresinde bulunan yeni mağazası ile Manisa halkına hizmet vermeye başladı.