İSTANBUL, 16 Temmuz () - BOYNER Büyük Mağazacılık A.Ş. üst yönetimine üç yeni Genel Müdür Yardımcısı atandı.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.’de yapılan üç yeni atama ile üst yönetim yeniden şekillendi. Çarşı ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine 1 Temmuz itibarıyla Filiz Bayrak, Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcılığı görevine 23 Mayıs itibarıyla Onur Aydın, Müşteriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise yine 1 Temmuz itibariyle Sibel Üğdül atandı.

ÇARŞI VE KURUMSAL GELİŞİMDEN SORUMLU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI FİLİZ BAYRAK

1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir Planlama Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Şehir Planlama alanında master yaptı. 2000 yılında Boğaziçi Üniversite’sinde MBA yapan Filiz Bayrak, kariyerine 1997 yılında Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık firmasında araştırma değerleme uzmanı olarak başladı. 1998 yılında Boyner Büyük Mağazacılık bünyesine Yatırım Planlama Yöneticisi olarak katılan Bayrak, son olarak Strateji Geliştirme, Yatırımlar ve Görsel Sunum Müdürü olarak görev yaptı.

STRATEJİ VE İŞ GELİŞTİRME GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ONUR AYDIN

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Ortadoğu ve Avusturalya’da Toyota Motor Corporation’da Marka Yöneticisi ve Stratejik Planlama Müdürü olarak görev yaptı. Avusturalya’daki Macquarie Universitesi’nde Pazarlama Master’i ve 2009 yılında Harvard Business School’da tamamladığı MBA’in ardından Pepper&Rogers’ta çalıştı. Ardından Boston Consulting Group’ta danışmanlık yaptı. Ekim 2011 tarihinden itibaren Groupon/Şehir Fırsatı Türkiye’nin Genel Müdürü olarak görev yaptı.

MÜŞTERİDEN SORUMLU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI SİBEL ÜĞDÜL

2000 yılında Ankara Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Ak Ödeme Sistemleri A.Ş’de Firma İlişkileri Yetkilisi olarak göreve başlayan Üğdül kariyerine Akbank T.A.Ş.'de Marka Ortaklıkları Departmanında devam etti. Ardından Pazarlama ve Ürün geliştirme alanında hizmet veren Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş.'de Pazarlama ve Marka Yönetimi Bölümü’nde Yönetici olarak görev yaptı. 2011 yılında Boyner Büyük mağazacılık bünyesine "Pazar Geliştirme ve CRM Müdürü" olarak katıldı.