BİTLİS Ticaret ve Sanayi Odası'na ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi verildi. TSO Başkanlık odasında düzenlenen törenle belgesini üyeleri adına alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, Bitlis’teki esnafların artık kalite belgesine önem vermeleri gerektiğini söyledi. 
Bitlis Ticaret Odası yönetiminin katıldığı törene, Adana Kıraç Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç da katıldı. Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, Bitlis'teki esnafın artık kaliteye önem vermesi gerektiğini, bu alanda odanın her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Tezcan, şöyle dedi:
"Bizlere bu belgenin alınmasında katkı sunan firmamıza teşekkür ediyorum. Para vererek bu belgeyi almadık. Hak ederek aldık. Bundan sonraki dönemimizde mevzuatımız çerçevesinde Bitlis TSO daha iyi hizmet vermemiz için bize katkı sundular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte firmalarımızın da bu eğitimleri almalarının kaçınılmaz olduğunun altını çizmek isterim. Bize üye olan mükelleflerin de ISO 9001 belgesi alarak kaliteli bir hizmet üretmelerini tavsiye ediyorum. Artık kurumsallaşmayan firmaların piyasada tutunma şansı yoktur."
Açıklamaların ardından ISO 9001 Belgesi Bitlis ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan’a verildi. TSO Başkanı Davut Tezcan ise, günün anısına Adana Kıraç Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç’a 5 minare figürlü  tabak hediye etti.