Benzinin litre fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 11-13 kuruşluk arası zam geldi.



Gece saat 00.00'dan sonra benzin fiyatlarına zam geldi. Yapılan yeni zamla birlikte benzin fiyatları 5 TL'nin üzerine çıktı.



Gece saatlerinde benzin almaya gelen sürücüler, fiyatların artışına tepki gösterdi. Zamlarla artık çalışamayacak duruma geldiğini anlatan bir taksi sürücüsü, "Vallahi söyleyecek bir şey yok artık. Biz alıştık zamla yaşıyoruz. Sürekli zam geliyor. İnsanlar bir şeyler yapıyorlar onların acılarını biz çekiyoruz. İşimiz zor. Yapacak bir şey yok. Biz artık bu zamlarla çalışamıyoruz" dedi.



Bir başka sürücü ise "Akşam kalkıyoruz zam, sabah kalkıyoruz zam. Bir de metro kent diyorlar. Böyle bir kent olmaz benim için. Böyle şartlarda çok zorlanıyoruz. Ben şimdi çocuklarımı karşıya almaya gidiyorum. Korkarak benzin alıyorum. Geri gelebilir miyim? Yoksa gelemez miyim? Onun tereddüdünü yaşıyorum. Buna en yakın bir zamanda çözüm bulunmasını istiyorum" dedi.



Diğer bir sürücü ise "Ne kadar isyan edersek edelim yine de benzin artıyor. Yapacak bir şey yok. Haftalık belki 80 kuruş artıyor ayda 5 kuruş düşüyor" şeklinde konuştu.



Öt yandan da zammı duyan bazı sürücülerin ise gece saat 00.00'dan önce akaryakıt istasyonlarına gelerek benzin aldıkları görüldü.   FOTOĞRALI (GK)