BANDIRMA Ticaret Odası, üyelerine verdiği hizmet anlayışı ve 2013 yılında yapılan denetim sonucunda yenilediği akreditasyon belgesini, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete'den aldı.

TOBB Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen törene Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkşlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ve Meclis Başkan Yardımcısı Sönmez Bekdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahadır Çolak, Can Gülmezgil, Enver Çangal, Erol Rüzgar, Hüseyin Baş, Akreditasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özden Zeki Sever, Genel Sekreter Serap Özdemir ve Akreditasyon Sorumlusu Hakkı Zakir İpek katıldı. Törende Bandırma Ticaret Odası'nın Avrupa Ticaret Odaları standartlarında hizmet verdiği ve sürekli hizmetlerini geliştirdiğinin tescil edildi.

Akreditasyon sertifika töreni sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bandırma Ticaret Odası heyetini makamında kabul etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı'nın oda faaliyetleri hakkında bilgilendirmesi ve karşılıklı görüş alışverişleri ile geçen toplantıda Hisarcıklıoğlu, Bandırma Ticaret Odası'nın gerçekleştirdiği projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. EÖ/ (FK), (Fotoğraflı)