Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, enerji sektöründe müşteri memnuniyeti, ürün kalitesi ve bunun vatandaşa taşınmasıyla ilgili önemli adımlar attıklarını belirterek, "Türkiye genelinde açılacak 9 çağrı merkezinin ilkini Denizli’de açacağız, ülke genelinde 2 binden fazla kişiye istihdam sağlayacağız" dedi.
Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, valilik şeref defterini imzaladı, Vali Ahmet Altıparmak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile makamında görüştü.
İki bakan ve beraberindeki protokol heyeti, daha sonra 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’ndaki camdan Denizli Horozu heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
"2 BİNDEN FAZLA KİŞİYE İSTİHDAM"
AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nda partililere hitap eden Albayrak, Türkiye’nin, bölgesindeki ülkelerin ve dünyanın önemli günlerden geçtiğini belirterek,"Bugün partimizin kuruluş misyonunda en önemsediği konulardan biri olan halka hizmet anlayışında bir adım atmak için buradayız. Enerji sektöründe müşteri memnuniyeti, ürün kalitesi ve bunun vatandaşa taşınmasıyla ilgili önemli bir adım atacağız. Türkiye genelinde açılacak 9 çağrı merkezinin ilkini Denizli’de açacağız, ülke genelinde 2 binden fazla kişiye istihdam sağlayacağız"ifadelerini kullandı.
AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞTU
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Çağrı Merkezi Açılış Töreninde konuştu.
"Aboneye düşen çağrı merkezi görevlisi sayısını AB standartlarına getireceğiz. Türkiye enerjideki altyapı yatırımlarından vazgeçemez" diyen Albayrak, "Yerli ve yenilebilir güneş enerjisi ihalesini yakında yapacağız. Algı operasyonlarını kimse ciddiye almasın, işimize bakalım. Kredi notunun indirilmesi vız gelir tırıs gider. Dünyanın en tehlikeli terör örgütleri ile mücadele ediyoruz. Bugünümüz dünden daha iyi yarınımız da bugünden daha iyi olacak"dedi.