İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi'nden mezun olan öğrenciler düzenlenen törenle diplomalarını aldı.
OMÜ Veteriner Fakültesi'nden mezun olan 7'nci dönem 86 öğrenci için Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenlendi. Törenin açılış bölümünde konuşma yapan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılarak dileyerek, "Hepinizin çok iyi birer veteriner hekim olacağına inancım tam. Sizlerin bu günlere gelmenizde emeği olan başta aileleriniz, daha sonra da hocalarınıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 
Konuşmaların ardından dönem 1'incisi Gülşen Sevin, 2'ncisi Gamze Tüzün, 3'üncüsü Fatma Görücü ve 4'üncüsü Cüneyt Tamer'e hediye verildi.  Daha sonra öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından mezuniyet pastası kesildi. Gerçekleştirilen slayt gösterisi sırasında geçen 22 Mayısta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden son sınıf öğrencisi Uğur Kaymaz'ın fotoğrafıda yansıtılınca salonda hüzünlü anlar yaşandı. Mezun olan öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin sonrasında 86 mezun hep birlikte havaya kep attı. Tören sonunda hem öğrenciler hem de aileleri duygu dolu anlar yaşadı.

FOTOĞRAFLI