SİNOP'un Boyabat İlçesi'nde hayırsever Yalçın Küçükbaş, 4 bin 47 metrekarelik arsasını okul yapılması için İl Özel İdaresi'ne bağışladı.
Sinop'un Boyabat İlçesi Kemal Dede Mahallesi'ndeki 4 bin 47 metrekarelik arsasını bağşlayan hayırsever Yalçın Küçükbaş, takdir topladı. İnşa edilmesi planlanan 20 derslikli ortaokula, babası Nejdet Küçükbaş’ın adının verileceği belirtildi. Bugün Valilik Toplantı Salonu’nda bağışla ilgili protokol imzalandı. Törende Vali Yavuz Selim Köşger ve Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ramazan Yalçın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay, hayırsever Yalçın Küçükbaş ve babası Nejdet Küçükbaş katıldı. Vali Yavuz Selim Köşger, diğer işadamlarını da memleketlerine yatırım yapma çağrısında bulundu.
İşadamı Yalçın Küçükbaş ise bağış yapmayı bir süredir düşündüğünü belirterek, "Benim babamın adına böyle bir okul yaptırma düşüncem uzun zamandır vardı. Bu da bugüne kısmet oldu. Boyabat ilçemize ve Sinop’umuza hayırlı olsun" diye konuştu.