ANTALYA İl Kros Yarışmaları'nda dereceye giren Gazipaşa METEM ve Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri, Kaymakam Muhittin Pamuk'u ziyaret etti.

Antalya'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası kros il birinciliği yarışlarında, Gazipaşa METEM, genç erkekler il birinciliği, genç kızlar il ikinciliğine elde ederken, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu sporcuları da yıldız erkekler il birinciliğini kazandı. Genç atletler, düzenlenecek bölge şampiyonasında Antalya'yı temsil edecek.

EĞİTİMDE MARKAYIZ

Başarılı sporcular, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, okul müdürleri ve beden eğitim öğretmenleriyle birlikte İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk'u ziyaret etti. Sporcuları ve öğretmenleri kutlayan Kaymakam Pamuk, “Öğrencilerimizin bu başarısı bizim için oldukça önemli. Eğitimde marka olmuş bir ilçeyiz, bunu hep vurguluyoruz. Eğitim sadece bir takım bilgilerin öğrencilere aktarılması değil. Eğitim süreci aynı zamanda öğrencilerin farklı yeteneklerinin ortaya çıkarılmasıdır" dedi.

BAŞARI BEKLİYORUZ

Bu yeteneklerin içinde sporun da bulunduğunu aktaran Kaymakam Pamuk, "Bu açıdan sportif faaliyet ve etkinliklerin önemi çok büyük. Gazipaşa'da da bu yönde çok önemli bir potansiyel var. Başarılarımız hep göze çarpıyor. Atletizm sporun temeli. Dolayısıyla atletizmde başarı beraberinde diğer spor dallarında da mutlaka başarıyı getiriyor. Bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Bölge şampiyonasında da başarı bekliyoruz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)