Cevaplar açıklandı YGS sınav soruları ve cevapları ÖSYM ana sayfasında yayınlandı. Sınava 1 dakika geç kalanlar göz yaşlarını tutamadı. Adana'da Mehmet Kara'nın göz yaşları sosyal medyada büyük ses getirdi. Mehmet Kara'yı, sınava giren aileler teskin etmeye çalıştı. 2017 YGS sınav soruları ve cevapları, sınava giremeyenlerin son durumları...

2017 YGS sınavı sona ererken, sosyal medyada bir dakika tweetleri büyük ses getirdi. Türkiye'de birçok ilde öğrenciler 09:46'da okula giremeyince göz yaşlarına boğuldular. Bazı öğrencilerin velileri okuldaki görevlilere öğrencileri almaları için yardım isterken, görevliler kurumun belirlediği kuralları yerine getirdiklerini açıkladı. 2017 YGS sınavında ilk defa bu denli sınava giremeyenlerin öğrenci sayısı oldukça fazla gözüküyor. Kurum ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor.

Adana'da sınava girmek isteyen Mehmet Kara'nın göz yaşları Twitter'da büyük ses getirirken, öğrenci sınava giremediğinden ötürü uzunca süre kendine gelemedi. Okuldaki kapı kapatıldıktan hemen sonra okula gelen Mehmet Kara, okula alınmadı. Kara, görevlilere ""Abi kurbanın olayım, evden gelsem yetişirdim, işten geliyorum geç kaldım. Bir senem gitti kolay bir şey değil. Ben ne yapacağım şimdi. Abi Allah rızası için alın sınava işten mi atacaklar." dedi. Görevlilerden olumlu cevap gelemeyince göz yaşlarına boğuldu. Sınava giren öğrencilerin aileleri, Kara'yı sakinleştirmek için yanına geldi. Kara, bekledikten sonra, alınmayacağını öğrenince okuldan ayrıldı.

Ankara'da sınava girmek için bir öğrenci, görevli polisten yardım isterken çekinen fotoğraf, sosyal medyada dikkat çekti. Öğrencinin yalvarışı, polisin çaresizce bakışı, durumu özetler gibi...
Kayseri'de bir kız öğrenci, sınava alınmayınca sinir krizi geçirdi. Kızı ilk başta babası ve diğer veliler yardımcı olurken, 112 acil servis ambulansı gelerek kız öğrenciyi hastaneye kaldırdı. Birçok veli, okul görevlilerine sınava almaları için görüştü, sonuç alamadılar.
YGS SINAV SORULARI NE ZAMAN KURUM TARAFINDAN AÇIKLANACAK?
Kurum, soruları ve cevapları bugün açıklanması bekleniyor.
SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Kurum, ilk defa sonuçların açıklanacağı tarihi verdi. Sonuçlar 16 gün sonra 28 Mart 2017, saat 10:00 da açıklanacak