GAZİANTEP'in merkez Oğuzeli İlçesi'ne yaptırılacak 24 derslikli Hayriye Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu için protokol imzalandı.
Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine hayırsever Mahmut Deniz, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin katıldı. Gaziantep Valisi Erdal Ata, hayırsever Mahmut Deniz'in 2 milyon lira bağışladığını ve bu parayla Oğuzeli'ne 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ile yurt yaptırılacağını söyledi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise, Mahmut Deniz'in daha önce de okul yaptığını belirterek, "Bu dünyada yapılan bu tür işler boşa gitmez. Okulda yetişen çocukların hayırseverimize dua edeceğine inanıyorum" dedi.
Hayırsever Mahmut Deniz de eğitime katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Erdal Ata ile hayırsever Mahmut Deniz arasında Oğuzeli İlçesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde yapılacak 24 derslikli lise ile yurt için protokol imzalandı.