KAYSERİ’de karne almaya giderken otomobilin çarpmasıyla yaralanan lise son sınıf öğrencisi Mualla Irmak, acısını unutup, gelecek hafta yapılacak LYS'ye giremeyeceği endişesine kapılarak yol ortasında gözyaşı döktü.
Kaza, Çevreyolu Sümer kavşağında meydana geldi. Karne almak için okuluna giden Atatürk Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Mualla Irmak’a, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, Mustafa Sağır yönetimindeki 38 DH 939 plakalı otomobil çarptı. Kazanın ardından araç sürücüsü ve çevredekiler Irmak’ın yanına koştu. Yolun kenarına alınan Mualla Irmak, önce telefonla yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Ailesine ulaşılamayan Irmak, daha sonra çevredekilerinde yardımıyla bir arkadaşını aradı ve kaza geçirdiğini söyledi. Gelecek hafta LYS'ye gireceği belirtilen ve kaza nedeniyle sınava giremeyeceği endişesine kapılan Irmak, acısına aldırmayıp, "Sınava gireceğim, sınavım var" diyerek gözyaşı döktü. Irmak’ı çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.
Olay yerine gelen 112 ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralanan Mualla Irmak'ı hastaneye kaldırdı. Mualla Irmak’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI