ELAZIĞ İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu, Karşıyaka Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde karnelerini alan 12 öğrenciyi, ağırlayıp çeşitli hediyeler verdi.
Elazığ Karşıyaka Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde eğitim gören 6’sı kız ve 6’sı erkek 12 öğrenci, bugün karnelerini aldıktan sonra İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu'nu ziyaret etti. Albay Resuloğlu, birlikte kahvaltı yaptığı öğrencilere çeşitli hediyeler verirken şöyle dedi:
"Jandarma Genel Komutanlığı'nın 175'inci kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle 1 gün değil de yıl boyunca değişik etkinliklerle bunu kutlamayı ve vatandaşlarımızla paylaşmayı düşünüyoruz. Bu seneki etkinliklerimiz içerisinde öğrencilerimizle birlikte olmayı ve onlara bugün karne almaları nedeniyle küçük birer hediye takdim etmeyi düşündük. Lise öğrencileri de bizi kırmayıp buraya kadar geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımıza bir ömür boyu başarılar diliyorum. Başarılı öğrencilerimizi de küçük birer hediyeyle ödüllendirdik."
Jandarma İl Komutanlığı'nı gezerek çalışma şartlarını gördüklerini anlatan öğrencilerden Tuba Halisçelik, ileride askerliği meslek olarak düşündüğünü söyledi. Zehra Karakaş ise jandarma personellerine kendilerine çok ilgi gösterdiğini belirterek, güzel bir karne sevinci yaşadıklarını bildirdi.