KÜTAHYA'nın Hisarcık İlçesi'nde Galatasaray'ın UltrAslan taraftar grubu ile Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, ortaklaşa düzenledikleri kampanyayla anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
UltrAslan Hisarcık Temsilcisi Fatih Ali Gültekin ve Genç Fenerbahçeliler Temsilcisi Emre Erköylü'nün girişimleriyle ilçedeki Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında yardım kampanyası düzenlendi. Kampanyada her iki takım taraftarlarının katkılarıyla anaokulu çocukları için 48 terlik, ilkokul 1'inci sınıf örencileri için 80'er kurşun kalem, boyama kalemi ve silgi, ortaokul 1'inci sınıf öğrencileri için de 80 okuma kitabı alındı.
Taraftarlar terlikleri Hisarcık Merkez Anaokulu, kalem ve silgileri Atatürk İlkokulu, okuma kitaplarını da Cumhuriyet Ortaokulu yetkililerine teslim etti. UltraAslan Temsilcisi Fatih Ali Gültekin ile Genç Fenerbahçeliler Temsilcisi Emre Erköylü, takımlarının birbirleri ile ezeli rakip olduklarını ifade ederek kendilerinin de ebedi dostluktan yana olduklarını belirtti. Gültekin ve Erköylü kampanya ilgili yaptıkları ortak açıklamada şunları kaydetti:
"İlçemizde bulunan iki ezeli rakip temsilcilikleri arasında bugüne en küçük bir tatsızlık yaşanmamıştır. Her iki temsilcilik olarak eğitime katkıda bulunmak amacıyla birlik, beraberlik içerisinde kendi imkanlarımız ölçüsünde düzenlediğimiz yardım kampanyası sonucu temin ettiğimiz okuma kitabı, kırtasiye malzemesi ve terlikleri öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlüklerine teslim ettik. Düzenlediğimiz kampanyada bizleri hoşgörüyle karşılayan Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Merkez Anaokulu yetkilileri ile bizlere katkıda bulunan temsilciliklerimizin üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ezeli rekabet, ebedi dostluk olsun diyoruz."