EĞİTİM sektöründe 11 yılı geride bırakan Doğa Koleji'nin Alanya kampüsü, 2014-2015 eğitim yılında kapılarını öğrencilere açacak.

Kestel Beldesi'nde temeli atılan Alanya Doğa Koleji'nin kurucuları Şule Noyan ve Tolga Yıldırım, Kaptan Otel Güverte Restoran'da tanıtım toplantısı düzenledi. Şule Noyan, tanıtım filminin gösterildiği toplantıda uygulayacakları eğitim modeli hakkında sunum yaptı.

EĞLENCELİ ORTAMDA EĞİTİM

Doğa Koleji'nin eğitim kalitesini ve kendine özgü eğitim modelini Alanya'da öğrencilerle buluşturacaklarını kaydeden Noyan, "Alanya'da teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak öğrencilere mutlu ve eğlenceli bir ortamda eğitim imkanı sunacağız" dedi.

SON TEKNOLOJİYLE EĞİTİM

Ezberci eğitimin dışına çıkarak öğrencilere yaşayarak öğretme vizyonuyla eğitim vereceklerini dile getiren Noyan, "Alanya Doğa Koleji, fiber internet kullanımı, android altyapısı, sınıf önü info ekranları ve akıllı tahtalarıyla donatılmış 36 derslikle öğrencilerine interaktif eğitim imkanı sağlayacak" diye konuştu.

DOĞA KONSEPTLİ EĞİTİM

Alanya Doğa Koleji'nin 8 bin 800 metrekare kapalı alanda eğitim olanağı sağlayacağına işaret eden Noyan, şöyle dedi:

"Kampüs içerisinde kapalı yüzme havuzu, Apple sınıfı, 3D cep sineması, kapalı spor salonları, sanat sokağı, kafeterya, 300 kişilik konferans salonu ve öğrencileri 'Doğa Konseptli Eğitim' vizyonuyla buluşturacak ekoloji dersliği ve uygulama serası yer alıyor. Bu vizyonla spor etkinliklerinin içinde izcilik, dağcılık, dalış eğitimi ve yelken sporu da yer almaktadır." (FOTOĞRAFLI)