ADIYAMAN Belediyesi ile Adıyaman Kadın Girişimciler ve İstihdam Derneği 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği 'En Güzel Sevgili Kitaptır' etkinliği kapsamında 14 dakika kitap okundu.
Demokrasi Parkı'nda düzenlenen etkinliğe; Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş ile Emniyet Müdürü Fikret Salmaner'in eşi Ayşe Salmaner, öğrenciler, gençler ve siyasiler katıldı. Belediye görevlileri tarafından etkinliğe katılanlara okuyacakları kitaplar dağıtılarak, en güzel sevgilinin kitap olduğu ifade edildi. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abuzer Gelse, “Okumayı sevme ve sevdirme amacıyla yaptığımız bu etkinlikte ve bu etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. İnancımızın gereği olarak bizde insan kitapla doğar kitapla yaşar ve kitapla ölür. Bu etkinlik ile en güzel sevgili olarak gördüğümüz kitap okuma kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar 14 dakika boyunca kitap okudu. Etkinlik sonunda Vali Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş’a desteğinden dolayı Adıyaman Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay tarafından plaket verildi.