7 yaşından bu yana 3 öğün poşet yiyen gencin bu yaşına kadar bir futbol sahasını tamamen kaplayacak büyüklükte ve toplamda 60.000 poşet yediği tahmin ediliyor.
 
Oakland'ın Tennesey bölgesinde yaşayan 23 yaşındaki Robert plastik poşet yeme hastalığı ile görenleri şaşkına çeviriyor. 7 yaşından bu yana 3 öğün poşet yiyen gencin bu yaşına kadar bir futbol sahasını tamamen kaplayacak büyüklükte ve toplamda 60.000 poşet yediği tahmin ediliyor.
 
Güne sabah kahvaltısında 1 adet poşet yiyerek başlayan Robert gazeteleri servis ederken kapladıkları mavi poşetlerle güne başlıyor ve en lezzetli poşet türünün mavi olanlar olduğunu iddia ediyor.
 
Bazen arabayla evinin etrafında dolaşıp komşuların gazete poşetlerini topladığını ve marketlerdeki meyve reyonlarında bulunan şeffaf poşetlerden düzinelerde çaldığını itiraf ediyor.
 
23 yaşındaki Robert'ın nişanlısı Ashley onun bu bağımlılığından telaşlanıyor ve kendisini evlenmeden 6 ay önce bu alışkanlığını bıraktırtmaya çalışıyor.
 
Düğün pastası tatmak için bir pasta dükkanına giden çift ordada büyük sorunlar yaşadı. Poşet bağımlısı genç midesi dolu olduğundan düğün pastasını dahi tadamayınca nişanlısının zoru ile hastaneye götürüldü