Playboy güzeli Natacha Jaitt, yatağında çıplak halde ölü bulundu. Jaitt'in ölümünün aşırı doz uyuşturucudan kaynaklandığını düşünen polis, genç kadının bir yıl önce aldığı ölüm tehditlerinden yola çıkarak, soruşturmanın seyrini değiştirdi ve cinayet ihtimali üzerinde durmaya başladı.

Playboy Güzelinin Ölmeden Önce Attığı Tweet, Kan Dondurdu!
41 yaşındaki Natacha Jaitt, yatağında çırılçıplak uzanmış bir halde ölü bulundu. Kanında yüksek oranda kokain ve alkole rastlanan genç kadın, 2018'de ortaya attığı birtakım iddialar nedeniyle çok konuşulmuştu.

Jaitt, Arjantin'de spor ve eğlence dünyasından bir çok ünlü ismin çocuk istismarı ticaretinin bir parçası olduğunu ve elinde bu çeteye dair birçok kanıt olduğunu söylemişti.Bu iddialar üzerine ölüm tehditleri almaya başlayan Jaitt, bir yıl sonra yatağında ölü bulundu.Jaitt'in avukatı ve kardeşi, bunun apaçık bir cinayet olduğunu öne sürüyor.

Cinayet ihtimali, bir çocuk annesi Jaitt'in ölüm tehditleri aldıktan sonra attığı bu tweetle daha da güçlendi.

''UYARI: İntihar etmeyeceğim, çok fazla kokain almayacağım, kendimi küvette boğmayacağım ve silahla vurmayacağım. Eğer bu olursa, bu ben değilimdir. Bu tweeti saklayın.''