Sahte penis davasında karar çıktı

İngiltere'nin Chester Crown şehrinde eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. İsmi açıklanmayan genç bir kadın Facebook üzerinden tanıştığı sevgilisinin 2 yıl sonra aslında kadın olduğunu öğrendi. Olayın daha da şok eden kısmı genç kadının sevgilisiyle defalarca cinsel ilişkiye girmiş olması.

2011'den 2013 yılına kadar defalarca otellerde ve genç kadının evinde birlikte olan Gayle Newland ilişki sırasında takma penis kullanarak ve genç kadının gözlerini kapattırarak onu uzun zaman kandırmıştı.

Kendisini Kye olarak tanıtan Gayle 'ın özel isteği üzerine genç kadının gözleri buluştukları zaman hep bağlıydı. Kye, genç kadınla geçirdiği bir trafik kazası sonrasında vücudunda yaralar oluştuğu için utandığını ve onları görmesini istemediğini söyleyerek onu kandırmıştı. Ancak genç kadın son kez birlilkte olduklarında birden gözlerini açmaya karar verdi ve şok eden gerçekle yüzleşti. Erkek arkadaşı aslında bir kadındı ve birlikte oldukları süre boyunca takma bir penis kullanmıştı.

Yaşadığı olayın şokuyla mahkemeye başvuran genç kadın, Gayle'i dava etti. Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan davada Gayle Newland 8 yıl hapse mahkum edildi.

Kye Fortune takma adını kullanarak kandırdığı kız arkadaşına karşı işlediği suçlara göre verilen bu cezanın çok fazla olduğunu düşünen Newland'ın ailesi ve avukatı mahkemeye itiraz etti. Sıradışı davanın devamında neler olacağı türünün tek örneği olması sebebiyle merakla bekleniyor.