Esad ve Rusya’nın desteğini arkasına alan PYD, yaklaşık 30 kampta Türkiye’yi kana bulamak için terörist yetiştiriyor. 

Türkiye’nin Cenevre’deki Suriye görüşmelerinde masada istemediği PYD’nin muhalif değil PKK uzantısı ve Esad destekçisi olduğu kanıtlandı, Suriye’deki terörist kampları! PYD Esad ve Rusya’nın desteği ile bir yandan sınırlarımızı tehdit ediyor bir yandan da yaklaşık 30 kampta Türkiye’nin Güneydoğu ve Doğu’sunu kana bulayan terörist yetiştiriyor. PKK kamplarını Kandil’den ağustos ayında Suriye’ye gelen Bahoz Erdal yönetiyor.

    
TÜRKİYE PYD'Yİ CENEVRE'DE İSTEMİYOR 

Cenevre görüşmeleri PYD kriz nedeniyle ertelendi. Türkiye’nin itirazında en büyük etken PYD’nin doğu ve güney doğuda halka zulmeden sokakları savaş alanına çeviren terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı olması. PYD’nin muhalif olduğunu iddia edenlerin önüne Türk heyeti Suriye’deki PKK kamplarını koydu. Terör örgütü PKK’nın Suriye’nin Afrin, Kobani, Kamışlı, Resulayn, Derik ve Haseke kentlerinde aktif olarak yaklaşık 30 kampı bulunuyor. 

KANDİL'DEN KAMPLAR İÇİN GELDİ

Terörist yetiştiren bu kampların başında Narin, Çekdar, Baver, Dersuan, Bülbül, Pendirek, Raco, Serekaniye ve Kezwan Dağı geliyor. Kampların en kritiği ise Kamışlı kampı. Kampların yönetimi ise TSK’nın Kandil’e düzenlediği yoğun hava operasyonundan sonra Kobani bölgesine geçen Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin yürütüyor. 

KATLİAMA GELİYORLAR

Bahoz Erdal teröristlerin Türkiye’ye geçişini koordine ediyor. Kamplarda eğitilen terör örgütünün bombacıları ve keskin nişancıları Türkiye’ye geçip katliam yapıyor. Kampların finansörü ise Beşar Esad. Esad, PKK’lıların sınır geçişlerine de Elmu haberat elemanları ile destek veriyor. Rusya ise kamplarda kullanılan silah ve mühimmatı sağlıyor.