FİLİPİNLER Sultan Kudarat bölgesinde bir çiftlikte doğum yapan keçinin yavrularından bir tanesi yarı insan yari domuz şeklinde dünyaya geldi. Görüntüleri görenler şoke olurken yerel halk tarafından keçinin lanetlenmiş olacağı söylentisi hızla yayıldı.

Keçinin yavrusuna bakın insan mı domuz mı belli değil!

Filipinler'de bir çiftlikte doğum yapan keçinin yavruları görenleri hayrete düşürdü. Sezeryanla doğum yapan keçinin yavruları yarı domuz yarı insan şeklinde dünyaya gelince yerel halk tarafından "mutant şeytan" olarak adlandırdı ve lanetlenmiş olduğu yorumları yapıldı.

  • Keçinin yavrusuna bakın insan mı domuz mı belli değil!

2 Kasım'da Filipinler'in Sultan Kudarat'taki küçük çiftlikte çalışmaya başlayan 40 yaşındaki Josephine Repique, keçinin doğumu sırasında ters bir şeyler olduğunu fark ettiklerini ve garip görünümlü hayvanlardan birinin ortaya çıkmasıyla birlikte sezaryen ile doğum yapılmaya karar verildiğini açıkladı.

  • Keçinin yavrusuna bakın insan mı domuz mı belli değil!

Çiftlik çalışanı Josephine "Biz şok olmuştuk. Nasıl göründüğünü açıklayamayız. Kimse ne olduğunu bilmiyor. Biraz insan karışımıydı ama domuza benziyordu. Tüm komşularımız merakla evimize akın etti. Görenler keçinin lanetlendiğini ve kötü şans getirdiğini düşündü" açıklamasını yaptı.

Keçinin yavrusuna bakın insan mı domuz mı belli değil!

Doğumdan sonra keçi ve yavruları hayatını kaybetti. Yerel halk ise yaratığın kötü şans getiren lanetli bir "mutant şeytan" olduğu konusunda fikir ürettiler. Olayını gören halk arasında ise korku yayıldı.

  • Filipinler Üniversitesi Hayvan Bilimleri Enstitüsü'de görev yapan Dr. Agapita Salces, fetusun rahimde bir genetik mutasyona uğramış gibi göründüğünü söyledi.
  • Keçinin yavrusuna bakın insan mı domuz mı belli değil!

Dr Agapita “Annenin sivrisinek ısırıklarından gelen Rift Vadisi ateşi adı verilen bir hastalık ile çatışması da mümkündür ve bu da bebeğin zayıf gelişmesine neden olmuş olabilir” dedi.