AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un FETÖ’nün düzenlediği Türkçe Olimpiyatlarına aktif olarak katıldığı görüntüler ortaya çıktı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un FETÖ’nün düzenlediği Türkçe Olimpiyatlarına aktif olarak katıldığı görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul’daki seçimlere ilişkin sık sık açıklamalar yaparak kamuoyunda büyük tepkilere neden olan ifadeler kullanan Ali İhsan Yavuz son olarak sandık başkanları arasında FETÖ’cülerin olabileceğini iddia etmişti. Yavuz, “Sandık başkanlarından FETÖ kapsamında ihraç edilen var mı diye araştırmaya devam ediyoruz” demişti.

Yavuz’un bu açıklaması üzerinden çok geçmeden Türkçe Olimpiyatlarında sahneye çıkarak organizasyona destek verdiğine dair görüntüler olduğu anlaşıldı.

Sosyal medyada Ali İhsan Yavuz’a dair FETÖ görüntüleri bununla da kalmadı. Yavuz'un FETÖ ve AKP arasında baş gösteren dershane kavgası sürerken Kurban Bayramı’nda FETÖ'nün Rusya’daki kurban kampanyasına destek olmak için Moskova’ya gittiği de ortaya çıktı.

Ayrıca Yavuz'un FETÖ'yü ziyaret ettiğine dair tweetleri de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Yavuz'un FETÖ'nün kapatılan okulu Fatih Koleji'ni de ziyaret ederek destek verdiği anlaşıldı.

Aynı zamanda Sakarya Milletvekili olan Ali İhsan Yavuz’un memleketi FETÖ’nün en güçlü örgütlenmesinin olduğu yer olarak biliniyor. 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin başında yer alan isimlerden olan kaçak Adil Öksüz de Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde görev yapıyordu.

ALİİHSANYAVUZ.jpg ALİ_İHSAN_YAVUZ.jpg ALİ YAVUZ.jpg ALİİHSANYAVUZTWİTTER4.jpg