İş vaadiyle kandırıp tecavüz ettiler


İngiltere'de yaşayan Andreea Ciubotariu, ülkesi Romanya'ya dönüp 18 yaşındaki bir kıza İngiltere'de bebek bakıcısı olarak çalışması teklifini yaptı. Genç kız iş teklifini kabul edip birkaç ay sonra Londra'ya geldi.
Andreea'nın kocası Marius Ciubotariu, başına geleceklerden habersiz olan genç kızı iş bulmaya götürmek yerine, bir otele götürüp tecavüz etti. Ertesi gün mağdur kızı evine götüren Marius, bir keresinde arabasında olmak üzere, genç kıza birkaç gün boyunca defalarca tecavüz etti.

Kıza fahişe olarak çalışması gerektiğini söyleyen Marius, kızı bir geneleve götürdü. Burada erkeklerle ilişkiye girmek zorunda bırakılan kıza, Marius Ciubotariu polis olduğunu ve emniyet güçleriyle iletişime geçerse kimsenin ona yardım etmeyeceğini söyledi.

Ancak genç kız, cesaretini topladı ve Facebook üzerinden amcasıyla iletişim kurdu. Yapılan görüşmeler sonunda Romence konuşan bir kadınla buluşan genç kız, durumunu polise bildirdi.

Polisin yakaladığı Ciubotariu çifti yakalandı ve mahkemeye çıkarıldı. Tecavüz, insan kaçakçılığı ve fuhşa zorlama suçlarından suçlu bulunan Marius 15, Andreea 9 yıl hapis cezası aldı.