Doğuştan  bacakları olmayan 27 yaşındaki Jen Bricker, çocukluk idolünün biyolojik  kardeşi olduğunu öğrendiğinde buna inanmakta güçlük çekti.  Bacakları olmayan jimnastikçinin çocukluk hayalleri, olimpiyat yıldızı Dominique Mocenau’nun  kardeşi olduğunu öğrendiğinde gerçek oldu.


Jen, doğumunun hemen ardından evlatlık verilmişti. Genetik bir kusurdan dolayı bacakları olmadan doğan Bricker bu engeline rağmen jimnastiğe merak sardı ve kendisine örnek olarak Amerikalı olimpik sporcu Dominique Mocenau’yu aldı.
 

Eyalet yarışmalarında yarıştıktan ve birçoğunu kazandıktan sonra şok edici gerçeği öğrendi. Henüz 6 yaşındayken bile Dominique’i televizyonda izleyip onun gibi olmak istediğini söyleyen Jen, 16 yaşındayken ünlü sporcunun biyolojik  kardeşi olduğunu öğrendi. Tek bildiği Romanya kökenli olduğu ve doğumunda evlatlık verilmiş olduğuydu. Üvey annesine gerçek ailesini sormaya başladığında gerçek soyadının ‘’Mocenau’’ olduğunu öğrenen genç kız, 4 yıl sonra ünlü sporcuya bir mektup yazdı. Dominique’den gelen cevapta teyze olmak üzere olduğu yazılıydı ve onun  kardeşi olduğunu kabul etmişti. Daha sonra Dominique ve en küçük kız kardeşleriyle buluşan genç kadın, birbirlerini gördüklerinde benzerliğe inanamadıklarını söylüyor