FETÖ'nün gizli toplantılarını yaptığı merkez olarak bilinen Altunizade FEM Dersanesi binasında yapılan incelemeler, yeni detayları ortaya çıkardı.

Gülen'in Amerika'ya gidişinden önce kullandığı çatı katının metal zırhla kaplandığı, camların kurşun geçirmez olduğu ve duvarların ise kurşuna karşı dayanıkla ateş tuğlasından inşa edildiği ortaya çıktı.

GİZLİ SERVİS OFİSİ GİBİ!

FETÖ'nün en gizli toplantılarının yapıldığı Altunizade FEM Dershanesi binasında inceleme yapan polis ilginç detaylarla karşılaştı. Binada yapılan incelemeler, FETÖ merkezinin adeta bir gizli servis ofisi gibi donatıldığını ortaya çıkardı.

FETÖ ELEBAŞININ KULLANDIĞI ÇATI KATI KURŞUN GEÇİRMEZ ÇIKTI

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Amerika'ya gidişinden önce kullandığı binanın çatı katının duvarlarının metal zırh ile kaplandığı ortaya çıktı. Çatı katının camları kurşun geçirmez olarak tasarlanırken, duvarlarda da beton yapının üzerine mermiye dayanıklı ateş tuğlasının kullanıldığı tespit edildi.

DUVARLARDA SES KAYIT CİHAZI VE KAMERA BULUNDU

Ekipler, duvarlarda, yangın dedektörü içinde ve elektrik prizlerinde ise çok sayıda ses kayıt cihazı ve kamera olduğunu belirledi.

BİNA, OLASI BİR ÇATIŞMAYA DAYANIKLI HALE GETİRİLMİŞ

Daha önce şifreli asansörleri ve gizli geçitleri ile haberlere konu olan binanın,yapılışı itibariyle de olası bir çatışmaya dayanıklı hale getirildiği anlaşıldı. İncelemelerin ardından bina Maarif Vakfı'na devredildi.

FETÖ'NÜN KAPATILAN HASTANESİNDEN GİZLİ KAMERA DÜZENEĞİ ÇIKTI

FETÖ soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı nedeniyle kapatılan ve Kamu Hastaneleri Birliği Güney Genel Sekreterliğine devri yapılan Şifa Üniversitesi Hastanesi'nin ek hizmet binasında, gizli kamera olduğu değerlendirilen düzenek bulundu.

GİZLİ KAMERA DÜZENEĞİ HEMŞİRELERİN DİNLENME ODASINDA BULUNDU

Polisin el koyduğu gizli kamera benzeri düzeneğin bulunduğu 2. kattaki odayı hemşireler dinlenme odası olarak kullanıyordu.