Çin’in Ciciang eyaletinde yaşanan olayda 54 yaşındaki bir adam ambulansı arayarak anüs bölgesinde bir bıçak bulunduğunu acil yardıma ihtiyacı olduğunu  söyledi. Telefona bakan görevli duyduğuna ilk anda inanamadı ve "anlayamadım nerede dediniz" diyerek durumu adam onaylattı.


Ardından adamın evin egelen ambulans görevlileri gerçekle yüzleşti. Adamın iki kalçasının arasında bir bıçak vardı. Hastanede tedavi aldtına alınan adam olayla ilgili doktorlara yaptığı açıklamada 20 yıldır hemoroid ağrısı çektiğini ve artık buna dayanamadığı için kendi kendine bir çözüm bulduğunu söyledi.

 

Haber ile ilgili metin girin!.


Ayna karşısına geçen adam hemoroidini kemek isterken yaralanmıştı. Ancak olay bundan sonra daha da ilginç bir hal alıyor. Çünk doktırlar adamın hemoroidi olmadığını hatta hayatın boyunca hemoroidle ilgili bir sorun yaşamadığını açıkladı. Uzmanlara göre bu sadece psikolojik bir vakaydı ve adam hasta olmadığı halde kendisini buna inandırmıştı.


Ancak adamın kalçasından çıkarılan bıçağın kör bir bıçak olması hemroid tezini de çürüttü. Kimilerine göre 54 yaşındaki adam sadece cinsel fantazilerinin kurbanı olmuştu.