Soğuk ve kar fırtınasıyla mücadele eden ABD bugünlerde sokakta çekilmiş bir fotoğrafı konuşuyor.Amerikan Associated Press haber ajansı muhabirinin çektiği soğuk hava fotoğrafı bir mucizeyi geçekleştirdi.





Uluslararası haber ajansı AP muhabiri Jacqueline Martin geçtiğimiz Cumartesi günü ABD'nin başkenti Washington'un kar fırtınasından nasıl etkilendiğini görüntülemek için sokakta 126 adet fotoğraf çekti.Bir karede ise sokaklarda yaşayan bir adam yer alıyordu. 20 yaşındaki Nicholas Simmons üzerinde bir bataniye ile ısınmaya çalışıyordu.USA Today gazetesi ise o fotoğrafı bir haberinde kullandı.Aniden ortadan kaybolan 20 yaşındaki gencin izi, gazetede yayımlanan o fotoğraf sayesinde bulundu.





ABD'nin New York eyaletine bağlı 96 bin nüfuslu Greece kentinde yaşayan Nicolas Simmons 1 Ocak'ta ortadan kaybolmuştu. Ailesi onu her yerde arıyordu. "USA Today" gazetesini satın alan aile, her yerde aradıklarını oğlunu gazetede yer alan bir haberde bulmuştu.Fotoğrafın çekildiği yere giden aile önce Nicholas'ı göremedi. Bunun üzerine evsizlerin yoğun olduğu bölgeleri gezmeye başlayan aile tam umudunu kaybetmişken fotoğrafın çekildiği yere tekrar bakmaya karar verdi. Nicholasbu kez aynı yerde oturuyordu. Hastaneye götürülen Nicholas’ın annesi yaşananların bir mucize olduğunu söyledi.