ABD’de öğretmen-öğrenci arasında yaşanan seks skandallarına bir yenisi daha eklendi. Lise öğretmeni evli ve 3 çocuk annesi Ellen Niemiec’in ikisi 17, biri 18 yaşında 3 öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.
Görevinden uzaklaştırılan öğrenmene dava açıldı ABD’nin Güney Carolina Eyaleti’ne bağlı Berkeley bölgesindeki Cross Lisesi’nde öğretmenlik yapan Ellen Niemiec, bir gün içerisinde 3 ayrı öğrencisiyle  cinsel ilişki yaşadı. Evli ve 3 çocuk annesi 29 yaşında olan Niemic, öğrencileriyle cinsel ilişkiye girmek için bir ev partisi düzenledi. Daha önceden de Niemiec, 3 öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderdi.

İkisi 17, biri de 18 yaşında olan 3 öğrencisiyle partide seviştiği için polis tarafından gözaltına alınan  öğretmen hakkında tecavüz, cinsel istismar, reşit olmayan kişilerle cinsel ilişkiye girme suçlamaları ile dava açıldı.

Öğretmenin bu ahlaksız davranışını ise yaptığından pişman olan bir öğrencisi ele verdi. Ellen Niemiec, 21 bin dolar kefaletle serbest kaldı. Ellen Niemiec görevinden uzaklaştırılırken Cross Lisesi ve öğrencilerinin yakınlarına yaklaşma yasağı da getirildi.