ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan bir kadın, 14 yaşındaki bir çocukla defalarca cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Brooke L. Lajiness adlı kadın gelecek ay hakim karşısına çıkacak.

Arabasının arkasında 14 yaşındaki çocukla birlikte oldu!

Brooke L. Lajiness adlı 38 yaşındaki kadına yönelik soruşturma, mağdur çocuğun annesinin şikâyeti üzerine geçen Şubat ayında başlatıldı. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; dava öncesi duruşma için tarih 8 Mayıs olarak belirlendi. Dava ise gelecek ay başlayacak.

Haberde çocukları olduğu belirtilen Lajiness’in kocasının desteğini aldığı ve çiftin hâlâ birlikte olduğuna yer verildi. Kadın, geçen ay Facebook’tan eşine aşkını ilan etti ve şu paylaşımı yaptı:
 

"TÜM HATALARINIZI BİLEN VE..."




"Sizin tüm eksikliklerinizi güçsüzlükleriniz ve hatalarınızı bilen ve hâlâ sizin harika olduğunuzu düşünen birini bulmak çok değerli ve asla hafife alınmamalı.”

Davanın sanığa tebliği edildiği 3 Mart’taki duruşmada konuşan Michigan Eyalet Polisi Donald Pasternak, ikilinin genellikle Lajiness’in aracının arka koltuğunda  ilişkiye girdiğini ifade etti. 14 yaşındaki çocukla 15 kez ilişkiye giren Lajiness, ona çıplak fotoğraflarını da göndermiş.