Amerika'nın Utah Eyaleti'ndeki Pleasant Grove kasabasında, 39 yaşındaki Megan Huntsman adlı kadının, son 10 yıl içinde doğurduğu 7 bebeğini öldürüp, cesetlerini eski evinin garajında kutular içinde sakladığı ortaya çıktı.


Tüyler ürperten olay, kadının eski eşinin evine dönerek temizlik yapmaya başlaması ile ortaya çıktı. En büyüğü 19, en küçüğü 13 yaşında 3 çocuk annesi olan Megan Huntsman'ın, son 10 yılda doğurduğu 7 bebeğini öldürdükten sonra 2011 yılına kadar yaşadığı eski evinin garajına karton kutular içinde sakladığı belirlendi.Utah Eyalet polisinin açıklamalarına göre, garajda temizlik yapan Megan Huntsman'ın eski eşi Darren West, garajdaki bir kutudan kötü kokular gelmesi üzerine, yanında kendisine temizlik için yardımcı olan bir başka kişi ile birlikte kutuyu açtı.


Kutu içinde bebek iskeleti ile karşılaşan West, polisi arayarak durumu bildirdi. Gelen polisler ilk bebek iskeletini saptadıktan sonra arama izni alarak tüm evi ve garajı aradı. Polis, garajda karton kutular içine yerleştirilmiş 6 bebek cesedi daha buldu.Yakalanarak gözaltına alınan ve kısa süre sonra tutuklanan Megan Huntsman ile ilgili soruşturma ve araştırmanın kapsamlı sürdürüldüğü belirtildi.