ABD'de hastalığı son evrelerine ulaşan pankreas kanseri Jim Zetz, 11 yaşındaki kızı Josie için düzenlenen mizansen düğüne katılarak, belki de yaşamının son aylarında çocuğunun mürüvvetini görmüş oldu.
Lindsay Villatoro isimli fotoğrafçının organize ettiği düğünde; 62 yaşındaki Zetz'in takım elbisesi, Josie'nin beyaz gelinliği, düğün pastası ve yiyecek-içecek masrafları Villatoro'nun topladığı bağışlardan karşılandı.

Jim Zetz'in 54 yaşındaki eşi Grace, Californialı aileyi yakından tanıyan Villatoro'nun tasarladığı mizansen düğünü "güzel bir sürpriz " olarak tanımladı.


Düğün fotoğraflarını küçük kızıyla tekrarladı

Hastalığı dördüncü aşamasında olan Jim Zetz, duygularını ifade etmekte zorlandığını ancak bu düğünü "Dünyalara değişmeyeceğini" söyledi. Baba Zetz, "Kızım belki de 20 yıl içinde gerçekten evlenecek ve bugünkü gibi mutlu olacak" dedi.

Josie'nin, babasının kolunda dünyaevine girdiği mizansen düğün, küçük kızın 11'inci doğumgününde düzenlendi. Josie tören sırasında sık sık gözyaşlarına boğulurken; anne Zetz; kızının, babasının durumunun ciddiyetini anlayacak yaşta olduğunu ifade ederek, "Sabırlı olması gerektiğini biliyor. Ama tabii ki de bu durum onu çok üzüyor" dedi.

Grace Zetz, eşine geçen Ekim ayında  kanser teşhisi konduğunu ve hastalığın çok hızlı ilerlediğini, doktorların da "bir şeyler yapmak için çok geç" olduğunu söylediğini belirtti.