Kolomibya'da 15 yaşındaki bir kız kendisine uyuşturup içirip tecavüz etmek için otele getiren çeteden kaçmaya çalışırken otelin 26. katından yüzme havuzuna düştü. Genç kızın olaydan sonra omuz kemiği kırıldı, akciğer ve kara ciğerinde morluklar oluştu ve vucunun bir çok yerinde incinmeler meydana geldi.
ŞANS ESERİ KURTULDU
Olay ile ilgili polis yetkilileri genç kızın kendi kaçıran çeteden kaçmaya çalıştığını ve bu sırada kendisini bilerek binanın 26. katından attığını ve yere düştüğünü söyledi. Genç kızın 26. kattan düştüğü ve şans eseri bir yüzme havuzuna düşüp vucudunda kırıklar ile kurtulduğu olay Kolombiya'nın kuzeyinde bulunan Cartagena turist şehrinde meydana geldi.
PLAJDA OYNUYORMUŞ
Genç kızın tedavi edildiği hastane doktorları, durumunun stabil ve bilincin açık olduğu söyledikleri genç kızın kısa süre içinde ameliyat olacağını söylediler. İspanyol basınına konuşan genç kızın babası, kızının abisi kardeşi ile beraber Cartagena'da yaşadığını ve kardeşinin başka yerde çalıştığı esnada plajda oynadığını söyledi.
OLAYLA İLGİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kızının zorla çete tarafından uyuşturucu verilerek otele götrüldüğü söyleyen kızının durumunun iyiye gitmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Polis olay ile ilgili soruşturmaya devam ettirirken hastanede tedavi altına alan kızı durumu iyiye gidiyo