TÜRKİYE'nin en büyük kurumsal ağaçlandırma çalışması olan '81 İlde 81 Orman Projesi'nin dikimlerini 2012'de tamamlayan Türkiye İş Bankası, 22 hektarlık alanda 35 bin 200 fidanla 82'nci ormanını TEMA Vakfı ile Kuzey Kıbrıs Orman Dairesi işbirliğiyle KKTC'de kurdu.
Değirmenlik-Girne yolu üzerinde 22 hektarlık alanda kurulan İş Bankası KKTC Ormanı için 35 bin 200 fidan dikildi. Fidan dikim törenine İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ersin Özince ve Genel Müdürü Adnan Bali ile TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, KKTC'li yöneticiler, İş Bankası çalışanları, TEMA Vakfı gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.
İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, törendeki konuşmasında İş Bankası'nın Türkiye'de gerçekleştirdiği sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi vererek, 81 İlde 81 Orman projesinin devamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir orman kuruyor olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Özince, "Dikeceğimiz 35 bin 200 fidanın İş Bankası olarak buraya kazandırdığımız en değerli varlıklardan biri olduğunu düşünüyorum" dedi.
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali de, İş Bankası'nın Kuzey Kıbrıs'taki varlığının 1955 yılında Lefkoşa'da açılan şube ile başladığını, halen 15 şubelik geniş bir ağ ve 174 çalışan ile hizmet verdiklerini söyledi. Bali sözlerini şöyle sürdürdü:
 "Kuzey Kıbrıs'ın gelişimine olan katkımız ödediğimiz vergiler, istihdam ve yarattığımız iş hacmiyle sınırlı kalmıyor. Yani Kuzey Kıbrıs'la sadece iktisadi bağımız yok, gönül bağımız da var."