DÜNYA Güzellik Yarışması'na (2013 Miss Universe) katılmak üzere dünyanın dört tarafından güzel kızlar Moskova'da toplandı. Türkiye'yi ise Almanya doğumlu Berrin Keklikler temsil edecek. Dünya güzelleriyle yarışan Berrin Keklikler, yarı final sonrası ilk 16 içine girerek 9 Kasım'da yapılacak final de podyumda olmayı hedefliyor.
"HER ŞEYİN TADINI ALMAK İSTİYORUM"
Keklikler,  Moskova'da bulunmaktan dolayı çok mutlu, beklentilerinin çok yüksek olduğunu belirtirken duygu, hedeflerini ve gelecek ile ilgili planlarını anlattı. Sesinin Christina Aguilera'ya benzetildiğini ve yarışmadan sonra stüdyoya girmeyi düşündüğünü söyleyen Keklikler, şöyle dedi:
"Şarkı söylemeyi seviyorum, oyunculuğun da mankenliğinde tadını almak istiyorum. Her türlü şarkı söylüyorum. Miss Universe'den sonra stüdyoya girmeyi düşünüyorum. Podyum mu sahne mi? Bakacağım. Her şeyin tadını alacağım ama gönlümden şarkı söylemek geçiyor."
"EN BÜYÜK GÜZELLİK GÜLÜMSEMEKTİR"
Günümüz dünyasında güzelliği de yorumlayan Berrin Keklikler, "Güzellik, ağır bir yük getiriyor mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Bence en büyük güzellik; gülümsemek, kendin olmaktır. Her insanın güzelliği var. Bu güzellik ise, farklı şekillerde geliyor. Biz tabii ki çok mutluyuz burada olmaktan ama işin en önemlisi güzelliğin iyilik anlamını taşımasını, kalpten gelmesi gerektiğini de göstermek. Her zaman kendiniz olun, umudunuzu kaybetmeyin. Hep gülümseyin. Her insanın kendi yolunda ayrı bir güzelliği olduğunu düşünüyorum. O yüzden güzelliğini nasıl taşıyacağın senin elinde. Güzelliğin ağır olduğunu, yük olduğunu düşünmüyorum. Çünkü güzel bir şey."